03 април 2012

Нашата глобална мрежа продължава да се разраства. С радост приветстваме Xtreme.ie, които вече са ексклузивният за Ирландия доставчик на тиймбилдинг програмите на Catalyst.

За последните 3 месеца Xtreme.ie е третата тиймбилдинг компания, която получава лиценз от Catalyst.

Директорът на Catalyst Global Mark Davenport коментира естествения избор на Xtreme.ie:

Успехът на нашата лицензионна политика е в партньорството с уважавани тиймбилдинг компании, които вече са спечелили своите клиенти и поддържат високо ниво на обслужване. Xtreme.ie идеално отговаря на тези условия.

Създадена през 2003 г., Xtreme.ie е водещата ирландска организация за тиймбилдинг и приключения на открито. С няколко постоянни бази, тя предлага офроуд, предизвикателства във въжени паркове и много други вълнуващи пакети за корпоративни и частни клиенти.

Въпреки тежката икономическа обстановка, Xtreme съумява да развие всички сектори от своята дейност, в това число и мобилните тиймбилдинг услуги. Именно тук фирмата осъзнава предимството, което получава с нашия лиценз. Чрез достъпа до уникалното портфолио от програми на Catalyst, тя може да предлага богато разнообразие от занимания на закрито за конференции и срещи. Ние се фокусираме върху създаването на нови продукти, а партньорът ни – върху тяхната продажба и реализация.

Докато Bluehat успешно управлява марката Catalyst в Обединеното кралство, новият офис в Ирландия допълнително засилва позициите ни в Европа. Влиятелните клиенти изискват от нас съгласувани тиймбилдинг услуги между отделните държави. Благодарение на разпределението на ресурси и кадри, можем да организираме тиймбилдинг събития на международни локации на значително по-ниски цени.

За да научите повече за Xtreme.ie и Catalyst в Ирландия, моля посетете уебсайта на Catalyst Teambuiding Ирландия.