DBB Flat Out F1

На по-висока предавка с програмата Formula One - DDB

Публикувано на 12.03.2014 г.

Подготовка и планиране

Тиймбилдинг събитието започна с раздаването на всеки отбор на книжка  с инструкции и схеми как да очертаят, маркират и отрежат картонените части за бъдещия болид. С голямо вълнение екипите се заеха с работата по изграждането на частите за болида: пилотската кабина, скоростната кутия, левия и десния панел и первази, капака на двигателя, носа на болида и предните и задните крила.

Етап конструиране – Развиване на екипния дух

След като частите бяха вече готови, екипите закрепиха картонените колела към осите на главното шаси. Последва тест на частите за управление, поставени на предните оси и остана само още едно нещо – тунинговането на болида! За украсата на возилата екипите използваха различни материали от сферата на автомобилния спорт и балони с логото на DDB. Това създаде чувство за принадлежност, отборен дух и удовлетвореност от постигнатото до тук, така че екипите да са подобаващо запалени за предстоящата скоростна надпревара.  

Етап състезание – Отборите се надпреварват

След парад на състезателите и разбор на екипното преживяване последва серия състезания за място във финала. При пристигането на болид в пит стопа се сменяше пилотът, а целият отбор завърташе автомобила на 180 градуса, за да го изкара обратно на пистата и продължи надпреварата. Именно в пит стопа се печелят или губят ценни секунди, което зависи от уменията за управление на времето, ефективната екипна работа и желанието за победа. Борбата за представяне в предварителните кръгове бе много ожесточена тъй като за финала се класират само два отбора, а до победния подиум и шампанското стига само един!

Доволен клиент

Програмата Flat Out Formula One е уникално и новаторско тиймбилдинг преживяване, в което участва всеки и демонстрира волята си за победа. От етапа на конструиране до украсяването, през разбора на постигнатото и предварителните кръгове на надпреварата, екипният дух оживява, а финалното състезание се превръща в запомнящо се събитие за всеки участник.

Geok Pin Tan, Финансов директор, DDB Worldwide Ltd.

Повече информация за Flat Out Formula One

Всички истории от клиенти