Банка Yahav - сътрудничество и креативност

Публикувано на 30.05.2019 г.

Брифът

Израелска водеща компания, която предлага финансови услуги Bank Yahav си търсеха креативна тиймбилдинг програма, в която служителите да участват по време на годишната им конференция, която беше проведена в Royal Beach Eilat, Израел.

Основни цели

  • Забавно и ангажиращо
  • Силно въздействие
  • Колаборативно, креативно и иновативно мислене
  • Засилете комуникационните си умения
  • Екипна динамика

Експериментално екипно занимание Blockbusters, в което екипите превръщат фирмените послания или конферентни теми в динамични, привличащи окото филмови трейлъри.

blockbusters creative team building activity

Какво се случи в деня?

Участниците влязоха в конферентна зала, която беше украсена като Холивудска сцена. Екипите разбират, че ще трябва да създaдат филмови трейлъри на специфична тема с ясен сценарии и добра бекграунд музика.

Тиймбилдингът започна и всеки отбор прекара време в планиране и разказване на историята на филма си. Всеки екип разпредели ролите и отговорностите между участниците. След това участниците се облякоха в костюми според избраната тема. През следващите час и половина екипите се занимаваха с производството на филмов трейлър, включващ режисура, фотография, актьорско майсторство, редактиране и писане на сценарии. В последните моменти екипите бързаха да довършат редактирането на своя филмов трейлър и да го представят пред журито.

След кратка почивка, участниците се върнаха в стаята за последната церемония по раздаване на Оскар- и. Участниците наблюдаваха с голямо вълнение и гордост трейлърите, произведени от всеки екип и оцениха успеха след добрата работа в екип. След прожекцията на трейлърите, участниците гласуваха за най-добър филмов трейлър и бе обявен победителят.

blockbusters oscar ceremony team building israel

Резултатите

Blockbusters постигна страхотен успех. Участниците научиха повече един за друг извън офиса чрез забавна и запомняща се тиймбилдинг програма. Участниците установиха, че за ограничено време те трябва да учат бързо да работят заедно и да общуват помежду си. Осъществяването на филмов трейлър изискваше творческо иновативно мислене, което се отрази позитивно на екипната динамика. Всички участници бяха ангажирани от началото до края. Всеки каза, че това е страхотно преживяване, което ще си спомня за цял живот.


Всички истории от клиенти