dfrens wins wow awards

Go Give – най-добър продукт на WOW Awards

Публикувано на 7.07.2017 г.

Златният медал за корпоративна тиймбилдинг програма на годината на WOW Awards Asia бе присъден на d'frens за тяхното участие в Chase the Sun – първото в света 24-часово търсене на съкровища. То се състоя на 12 декември 2016 г., като 42 отбора от 36 държави се включиха в играта Go Team Go Give. Събитието започна в Окланд и приключи едно денонощие по-късно на новозеландския връх Маунгануй. Участниците в Go Give изпълняват задачи и печелят точки, с които подпомагат избрана от тях кауза на B1G1. Catalyst Global разработи програмата като тиймбилдинг решение за постигане на максимално удовлетворение от дарителството чрез колективна благотворителност.

D’frens, които участваха в надпреварата с 4 отбора и си тръгнаха със специалната награда за най-голям принос за деня, с вълнение участваха в номинациите и бяха изключително въодушевени от победата!

Wow Awards winners - Corporate team building activity of the year

Като изключителен партньор на Catalyst Global в Индия, те са готови да провеждат програмата с индийски компании, които са загрижени за своята общност и биха желали да я подпомогнат като екип.

Wow Awards & Convention Asia е най-голямата платформа за бизнес отличия в региона в областта на събитийния маркетинг, развлекателната, сватбената, LIVE и MICE индустрията. Вече 10 години Wow Awards Asia са чудесен пример за отлично организирани събития на живо.

Втора поредна година d'frens печелят приз в WOW Awards. През 2016 г., когато за първи път участваха в конкурса, получиха златен и сребърен медал. С тяхната сериозна конкуренция трябва да се преборят всички претенденти за наградата през 2018 г!

All Awards