mp power awards best product

MP Power Awards - най-добър събитиен продукт за 2017 г.

Публикувано на 28.03.2018 г. от Daniel Koral

Meeting Planner Power Awards е първият конкурс, посветен на събитийната индустрия. Той търси най-добрата реализация и практики във всички нейни сектори. Целта му е да отличи най-успешните програми и проекти, свързани със събитийния маркетинг, да посочи места със специален потенциал при организацията на събития и да награди известни личности и експерти в бранша.

Програми и проекти, кандидатствали между 1 януари и 31 декември всяка година, се оценяват според своята ефективност, креативност, начин на реализация и новаторство. Иновативната тиймбилдинг игра Beat the Box” спечели наградата в категория Най-добър събитиен продукт за 2017 г..

Благодарим за доверието, което журито на конкурса отново ни гласува. Наградата е голямо признание и чест, както и стимул да работим все така усилено и в бъдеще. Признателни сме на колегите от мрежата на Catalyst Global и на своите клиенти, без които нямаше да получим това отличие. Monika Dymacz, Главен изпълнителен директор на Exprofesso, Полша.

Какво е Beat the Box?

Beat the Box е иновативна, оригинална тиймбилдинг игра, създадена от Markus Ruese и Rene Wittek. Разработена и лицензирана през 2015 г., тя се разпространява по целия свят от мрежата на Catalyst Global. Това е първата по рода си мобилна програма в стил ескейп стая за корпоративни групи, която използва силата на ученето чрез преживяване под формата на забавно и увлекателно тиймбилдинг занимание.

Какво се случва в Beat the Box?

Играта започва с тайнствено видео послание, в което непознат глас поставя предизвикателството. Всеки отбор разполага с метална кутия. В нея има четири по-малки кутии, всяка от които съдържа редица загадки. Обратното броене започва. Участниците имат ограничено време за решаване на пъзелите и задачите. За да спечелят играта е нужно да въведат правилния код на електронната ключалка и така да спрат таймера, преди времето да изтече.

Резултати за развитието на екипа

За да победят, отборите се справят с множество предизвикателства, като използват различните умения на всеки отделен участник. Всички се учат да работят ефективно за ограничено време. Заедно търсят решенията на загадките и това насърчава иновативното мислене. Справят се със задачите с творческа логика и оценяват силните страни на останалите. Това поражда уважение и добри взаимоотношения помежду им.

В края на играта отборите трябва да си сътрудничат и да обединят опита си, за да решат последната загадка. Учат се да работят съвместно и вместо да действат изолирано, да виждат голямата картина на цялостния проект. Усвоените от Beat the Box умения могат директно да се приложат на работното място и да бъдат анализирани дълго след края на играта.

All Awards