Arabian Market

Търговско състезание за увеличаване на семейното богатство

30 минути - 2 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
12 - Неограничен

Описание на програмата

Действието се развира в арабските държави в началото на 19-ти век. Фамилиите преговарят помежду си, за да увеличат своето богатство, като търгуват с фурми, камили, риба, подправки, скъпоценности, вода, пари и важна информация. Разделени на родове и разполагащи с различни арабски стоки, отборите са изправени пред предизвикателството да умножат фамилното богатство. Те трябва да разберат от какво се нуждаят другите родове, като задават въпроси и прилагат уменията си за преговори. Играта е доказателство за това, че информацията е сила, само когато е споделена. Отборите преговарят и търгуват, за да печелят повече. Крайните резултати показват доколко успешни са били подходът и взаимодействието им с останалите.

Резултати за развитието на екипа

Arabian Market е забавно, интерактивно предизвикателство, което се гради върху общуването, насърчава създаването на връзки и подчертава значимостта на позитивните взаимоотношения. Участниците осъзнават стойността на информацията. Решаваща роля за успеха им играе стремежът към ситуация, в която всички печелят.

Макар че това е състезателна игра, най-успешните екипи са тези, които си сътрудничат с останалите, за да постигнат благоприятни за всички резултати, като в същото време се фокусират върху своите собствени приходи.

Прекарахме невероятно време заедно! Не само, че научихме много за нас самите като екип, но и всеки разбра недостатъците си. Без значение, че времето беше студено - това бе едно чудесно преживяване. Хората бяха невероятни, дори ми помогнаха с производствената линия за опаковане на подаръци за фирменото ни събитие в понеделник вечер.

Johnson & Johnson

Request a Quote