Battle of the Big Top

Организирайте, поставете, управлявайте и изпълнете цирков спектакъл

4 - 8 часа
На закрито и на открито
Сътрудничество
70 - Неограничен

Описание на програмата

Battle of the Big Top е вълнуващо, енергично и предизвикателно преживяване, чиято кулминация е специално създадено от участниците уникално цирково представление. Те организират, поставят, ръководят и изпълняват своето шоу пред истинска, поканена за целта публика! За по-малко от ден и под експертното напътствие на професионални артисти, обещаващите циркови звезди усвояват и усъвършенстват способности, с които да станат опитни изпълнители.

Всички умения изискват колективен екипен подход, като някои от тях са ходене на кокили, клоунски номера, трапец, жонглиране, земна гимнастика и ходене по въже. Има и още много, също толкова важни роли зад сцената, като сценични работници, цялостна координация, звук, осветление, както естествено и водещ. Научените изпълнения се обединяват в спектакъл. Зрелищният финал е идеалното доказателство на какво е способен сплотеният екип, защото той изпълнява „Най-великото шоу на Земята!“. Всички са изключително горди със себе си, тъй като усилената им работа е възнаградена с бурни възгласи и аплодисменти.

Резултати за развитието на екипа

В Battle of the Big Top всеки има своя принос и усвоява едно или няколко нови умения, на които първоначално може да не вярва, че е способен. Това незабравимо, изпълнено с адреналин събитие, вдъхновява участниците да надминат собствените си очаквания. То е и фантастичен начин да насърчите сътрудничеството, лидерството и креативността, като същевременно общувате, управлявате всички ресурси и така усещате истинския дух на цирка.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Програмата Battle Of The Big Top се е използвала като специално събитие за младежи в неравностойно положение. Когато усъвършенствате изпълненията си, можете да поканите деца и да ги почерпите с пуканки и други лакомства, а след това да ги забавлявате по наистина неповторим начин със своето собствено цирково шоу.

Request a Quote