Beat the Box

Избягайте от границите

1 - 1.5 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
15 - Неограничен

Описание на програмата

Beat the Box е тиймбилдинг игра, тип „escape rooms“, в която могат да участват много хора едновременно. Мобилна е и може да се организира навсякъде.

Всичко започва с тайнствено видео съобщение, в което мистериозен глас предизвиква участниците да започнат играта. Различните отбори имат ограничено време, за да разгадаят специален код, който спира обратното броене. Участниците стигат до финала на играта, само ако кодът е верен и се използва за отваряне на електронно заключена комбинация, преди времето да е изтекло.

Единствените полезни инструменти в стаята са заключените алуминиеви кутии за всеки отбор. Първата стъпка е да се отвори кутията. В кутиите отборите намират други кутии, в които се намират кодове и загадки, които трябва да бъдат разкрити.

В последната кутия участниците намират букви. Ако буквите са в правилен ред, ще се появи предварително определено послание към всички, което спира обратното броене и играта приключва. Напрежението е голямо и на моменти екипите се съмняват, че ще се справят, но точно както е в живота, спорта и бизнеса, хладнокръвният, логичен подход и вярата в собствените възможности гарантират успех и в най-безнадеждните ситуации. Тиймбилдинг предизвикателството не е лесно, но именно затова успехът е още по-сладък и ценен.

Резултати за развитието на екипа

Най-важното по време на играта е, че участниците използват и обединяват уменията си и заедно вземат креативни решения. Beat the Box е интересна с това, че освен с обичайното състезание между отборите, част от задачите могат да бъдат решени единствено и само в сътрудничество, за да бъде открит финалния код. Работата в екип и готовността за взаимодействие са всичко.

Beat the Box е удивителна, иновативна тиймбилдинг програма, която насърчава креативността, силното сътрудничество и ангажираност в екипа. Препоръчвам я силно, защото тя изпълва участниците с положителен адреналин и е прекрасен повод за забавление, но активностите имат потенциала да бъдат и ценен инструмент за учене.

Eglė Rosenaitė
Wrigley Baltics

Request a Quote