Boom Time Live

Интуитивна музикална видео игра

30 минути - 1.5 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
24 - 4000

Описание на програмата

Boom Time Live е нещо ИСТИНСКИ ВЪЛНУВАЩО! Формулата е лесна: колкото по-ритмичен е музикантът, толкова по-ентусиазирана ще е публиката и по-силно ще се чува инструментът му в озвучителната система. В края на първи кръг най-добрите музиканти от всяка група автоматично са уведомени и извикани на сцената за финалното съревнование. Но не са сами – поддръжниците им са в публиката и свирят заедно с тях, за да им помогнат с бонус точки.

Изключителната система на Boom Time Live включва интерактивен саундтрак, графичен интерфейс и инструменти, които се свързват чрез смартфоните на участниците и така резултатът се отразява в реално време. Не е необходимо да се сваля специална програма. Това е уеб приложение и се настройва за секунди чрез QR код/кратък линк, активен в затворена безжична мрежа/. Програмата може лесно да се адаптира към конкретния потребител, като може да съдържа неговото лого или мотото на събитието.

Резултати за развитието на екипа

Boom Time Live умело обединява традициите с високите технологии и приобщава корпоративните екипи чрез музиката. След задълбочени проучвания и подобрения, Boom Time Live събира всички ключови педагогически методи от хиляди музикални тиймбилдинг събития и ги обединява в интуитивна видео игра. Тя дава възможност на немузиканти да разберат основите на музиката за минути, да упражняват песен и да свирят заедно. Участниците ще бъдат заинтригувани, мотивирани и развеселени от тази нестандартна програма. Резултатите в реално време допринасят за сплотяването на екипа и стимулират приятелската конкуренция.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Boom Time Live може да се провежда със социална насоченост, като отбелязаните точки са в полза на неправителствена организация по Ваш избор или подпомагат някой от многобройните проекти на нашите партньори от B1G1.

Всички участници бяха завладени от играта. Беше страхотно, че виждахме резултатите в реално време. Всеки работеше сплотено със съотборниците си, за да победи другите екипи.

Request a Quote