Boom Time Live

Интуитивна музикална видео игра

30 минути - 1.5 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
24 - 4000

Описание на програмата

Boom Time Live е нещо ИСТИНСКИ ВЪЛНУВАЩО! Формулата е лесна: колкото по-ритмичен е музикантът, толкова по-ентусиазирана ще е публиката и по-силно ще се чува инструментът му в озвучителната система. В края на първи кръг най-добрите музиканти от всяка група автоматично са уведомени и извикани на сцената за финалното съревнование. Но не са сами – поддръжниците им са в публиката и свирят заедно с тях, за да им помогнат с бонус точки.

Изключителната система на Boom Time Live включва интерактивен саундтрак, графичен интерфейс и инструменти, които се свързват чрез смартфоните на участниците и така резултатът се отразява в реално време. Не е необходимо да се сваля специална програма. Това е уеб приложение и се настройва за секунди чрез QR код/кратък линк, активен в затворена безжична мрежа/. Програмата може лесно да се адаптира към конкретния потребител, като може да съдържа неговото лого или мотото на събитието.

Резултати за развитието на екипа

Boom Time Live умело обединява традициите с високите технологии и приобщава корпоративните екипи чрез музиката. След задълбочени проучвания и подобрения, Boom Time Live събира всички ключови педагогически методи от хиляди музикални тиймбилдинг събития и ги обединява в интуитивна видео игра. Тя дава възможност на немузиканти да разберат основите на музиката за минути, да упражняват песен и да свирят заедно. Участниците ще бъдат заинтригувани, мотивирани и развеселени от тази нестандартна програма. Резултатите в реално време допринасят за сплотяването на екипа и стимулират приятелската конкуренция.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Boom Time Live може да се провежда със социална насоченост, като отбелязаните точки са в полза на неправителствена организация по Ваш избор или подпомагат някой от многобройните проекти на нашите партньори от B1G1.

Related Testimonial

Всички участници бяха завладени от играта. Беше страхотно, че виждахме резултатите в реално време. Всеки работеше сплотено със съотборниците си, за да победи другите екипи.

Contact Us