Calling The Shots

Дегустация и купажиране на вино

1 - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Можете ли да познаете от какво грозде е направено едно вино само по уханията, които се носят от него или по нюансите на цвета му?

Няма никакво значение дали се винен експерт или не сте. В този случай питието е просто чудесен повод за неформален контакт с колеги и партньори. Разбира се, ще научите и любопитни неща: как да отличите младото от старото вино, какви са характерните за България или други региони по света вина, как да комбинирате виното с храна и колко охладено да го пиете.

И всичко протича като забавно екипно състезание. В Calling the Shots екипите опознават езика на виното, усвояват техниките за дегустация и смесване и накрая тестват новите си умения. След въведение в света на напитката, те опитват всичко - от първокласни до по-евтини вина и постепенно се научават да разграничават вкусовете на сортови вина от различни краища на света. Участниците трябва да познаят с вързани очи характеристиките на селекция от вина - страна на произход, сорт грозде, реколта и ценови клас. Запознават се с изкуството на купажиране на вино и създават свой уникален бленд, който презентират като истински експерти.

Тази игра има елегантен стил и приятен вкус!

Резултати за развитието на екипа

Игра със състезателен елемент, но също така забавна и неангажираща, Calling the Shots е идеално средство за разчупване на леда или прибавяне на приятен елемент на вечерно събитие. Предизвикателството да развият нови умения и да си сътрудничат с екипа мотивира и забавлява участниците, като им носи удовлетворение от постигнатото.

Request a Quote