CSI

Бъдете детективи в увлекателна криминална загадка

2 - 3 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
12 - 300

Описание на програмата

Crime Solvers International (CSI) превръща екипите в детективи, които трябва да разрешат сложен криминален случай. Това е много повече от забавна мистериозна криминална история. За да успеят, екипите трябва да работят добре заедно при разрешаването на различни въпроси, които възникват на фона на растящо напрежение и все по-кратки срокове.

На детективските екипи се задава автентичен криминален сценарий. Те са затрупани от голямо количество информация, която идва по различни канали. Обаждания от телефон 112, видео записи от мястото на престъплението, записи на интервюта със заподозрени, снимки, протоколи от аутопсии, стенографски доклади, съдебномедицински доказателства  объркват и подвеждат детективите. Задачата им е да пресеят и анализират цялата тази информация, за да се справят с разрешаването на случая.

Резултати за развитието на екипа

Умението да обясниш и способността за слушаш са ключът към успеха. И, разбира се, способността да се вземат решения на базата на натрупана информация, която може да не е пълна и достатъчна - точно както се случва в един работен процес.

Crime Solvers International беше оригинално, запомнящо се и весело събитие. Признателни сме на Catalyst и защото успяха да приспособят играта към нашата разнородна група и направиха така, че всеки да се чувства съпричастен и част от екипа.

Mihaela Ionita
Xerox Romania

Request a Quote