Go Explore!

Екипите се запознават със заобикалящата ги среда

1 - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
4 - Неограничен

Описание на програмата

Go Explore! дава достъп на Вашия екип до много приятни места като градове, художествени галерии, музеи, зоологически градини, аквариуми, места за спорт, планатериуми и други! Можете да се съберете с вашия екип и да се забавлявате, като се запознаете с избраното от вас място. Ако хората Ви работят от вкъщи и не сте заедно физически, опитайте нашата Virtual Go Explore игра, която е достъпна на всяко устройство от всяко място - дори и от комфорта на дома Ви!

Резултати за развитието на екипа

В Go Explore участниците се забавляват заедно, докато научават повече за света около тях и откриват силните и слабите страни един на друг. Лидерството и делегирането са от ключово значение, за да се гарантира, че даден екип работи продуктивно. Използвайте Go Explore, за да мотивирате участниците във вашата конференция, да обедините групата, да изследвате конкретни резултати от обучението или просто, за да се забавлявате споделено. Приложенията за Go Explore са безгранични, включително ангажираност на служителите, обучение на персонала, пускане на продукти, маркетинг и промоции или събиране на обратна връзка. Go Explore е чудесен начин за ангажиране, мотивиране и свързване на екипи, които работят дистанционно.

Related Testimonial

Уникален начин да се запознаем с музея. Групата ни от MICE хареса особено много подготвените за събитието предизвикателства. Надяваме се да използваме отново Go Team при следващото ни пътуване.

Contact Us