Go Team - Indoors

Познавате ли силните страни на Вашия екип?

1 - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
4 - Неограничен

Описание на програмата

Харесва Ви да обикаляте наоколо с Go Team? Опитайте Go Team Conference Quick Fire по време на следващата си конференция, вечерно събитие или вътрешно обучение за повишаване на ентусиазма на групата.

Conference Quick Fire е забавно състезание за участниците в събитието. Програмата е високотехнологична, чрез добър интерфейс участниците получават насоки за задачите. Conference Quick Fire предлага изобилие от предизвикателства - близо 100 задачи, разпределени в пет нарастващи по трудност нива, бонус кръг и кръг „двойно или нищо“. Задачите са разпределени в три основни категории – интелектуални, физически и творчески, за всекиго по нещо. Във всеки кръг участниците избират пет от осем от предоставените им задачи. Така те се изявяват в тези, в които се чувстват най-добри.

Conference Quick Fire е забавна силно енергизираща програма, която успява да привлече вниманието на всички и да ги задържи ангажирани към темата.

Резултати за развитието на екипа

По време на Go Team Conference Quick Fire участниците са ангажирани и се забавляват заедно, докато изявяват своите умения. За да работи ефективно и в синхрон един екип, от съществено значение са уменията на хората в него да ръководят и делегират. Умението за запазване на хладнокръвие при работа под напрежение и способността за оценка на риска са основополагащи за постигане на успех. Програмата може да бъде използвана за най-различни цели: енергизиране на делегатите в конференция, повишаване на мотивация и ентусиазиране на участниците, унифициране на групата, изследване на конкретни резултати от обучение или просто за споделяне на опит. Приложението на Go Team Conference Quick Fire е необятно – повишаване на ангажираността на служителите, обучение на персонала, лансиране на нови продукти, маркетинг и промотиране, получаване на обратна връзка.

Уникален начин да се запознаем с музея. Групата ни от MICE хареса особено много подготвените за събитието предизвикателства. Надяваме се да използваме отново Go Team при следващото ни пътуване.

Kinetica

Request a Quote