Horses for Causes

Направете кон, спечелете състезание.

30 минути - 2 часа
На закрито
Съревнование
10 - Неограничен

Описание на програмата

Horses for Causes е не само шумно забавление. Играта има и елемент на благотворителност, чрез който участниците подкрепят кауза.

В началото на играта всеки екип сглобява своето конче по модел, специално разработен за Catalyst Global. Истинската работа започва с пускането на хронометъра и напасването на големия брой 3D компоненти. В момента, в който готовото произведение заприлича на показаното на чертежа, екипите са готови за надбягване.

Започват залаганията. Екипите участват в серия забавни състезания с големи залози. С обявяването на всяко надбягване, новите жокеи надяват специалните си якета и се определят нови коефициенти. Победата зависи от налагането с камшика и добрата работа с ръцете, като се насърчават тактическите залагания, които определят крайния отбор-победител.

 

Резултати за развитието на екипа

В Horses for Causes учасниците се учат да изпълняват задачите прецизно под натиска на поставените условия, време и високи изисквания.

В играта може да се добавят залози. Това кара хората да бъдат внимателни, когато инвестират, да мислят стратегически и да оценяват различни възможности, които да превърнат в конкурентни предимства. 

Идеи за корпоративна социална отговорност

Horses for Causes завършва с търг. Един чудесен начин да съберете средства за благотворителна кауза по Ваш избор.  

Related Testimonial

Horses for Causes беше забавна, креативна игра, която ни даде възможност и заедно да допринесем за благотворителна кауза.