How The West Was Won

Наситена с действие бизнес игра в стил Дивия запад

2 - 3 часа
На закрито
Съревнование
50 - Неограничен

Описание на програмата

How The West Was Won е тиймбилдинг занимание на закрито, ефектно създадено около темата за първите заселници във великия Див Запад. Действието се развива в Dodge City през 60-те години на 19-ти век. Играта е изключително динамична, като всеки екип е семейство с ранчо.

Фокусът е върху изпълнението на стратегии и управлението на риска по време на 4-годишен план. Икономическият цикъл в играта отразява познатите колебания в съвременния бизнес свят.

Резултати за развитието на екипа

How The West Was Won е успешна бизнес игра, която чрез незабравимо преживяване провокира уменията за стратегическо планиране, водене на преговори, създаване на връзки и лидерство. Участниците имат огромен избор и разнообразни възможни резултати, но трябва да вземат решенията като екип. Задължителни за доверието и ефективният отчет за свършените задачи. Отборите се нуждаят от гъвкав план и способност да усъвършенстват стратегиите си на момента. Логично, печели отборът с най-голямо състояние в края на играта.

How The West Was Won създаде забавна среда, в която всички приложиха наученото от сутрешната сесия, и послужи за преход към тематична вечеря в стил Дивия запад. Подробно обсъдихме случилото се в играта и направихме паралели с настоящите бизнес практики, за да можем да предприемем действия, стимулиращи компанията.

Serco

Request a Quote