Joint Venture 4x4

Създайте джип в реален размер

1.5 - 2 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
12 - Неограничен

Описание на програмата

Joint Venture 4x4 е весела тиймбилдинг игра, в която всички страхотно се забавляват. Всеки отбор се състезава с времето, за да планира и построи джип. Ролите се сменят, проверява се качеството и здравината на колата.

Всеки участник има своя задача и автомобилът е готов, едва когато всички са изпълнили своята част. Резултатът е творение от отделни елементи, които обаче действат като едно неделимо цяло – това важи както за джипа, така и за отбора.

Резултати за развитието на екипа

Тиймбилдинг игрите, свързани с построяване на обекти, провокират най-доброто в екипите. Разпределението на ролите, ясната комуникация, проектното управление, организацията на времето и общите цели са само някои от техните предимства. Джипът 4х4 е чудесна, машина, която символизира здравина, свобода и непринуденост. В Joint Venture 4x4 широко застъпени са управлението на проекти, ролите и общуването между участниците. Сплотяването и екипната работа, особено при по-големи отбори, спомагат за това, играта да е идеална за създаването на контакти.

Забавен начин да се фокусираме върху значението на базови екипни умения, които са от значение за успешното изпълнение на проект.

BMW

Request a Quote