Mind to Motion

Екипна игра, в която изразно средство е тялото

30 минути - 1 час
На закрито и на открито
Сътрудничество
12 - Неограничен

Описание на програмата

Играта започва, като участниците активират своя "енергиен бутон" и стимулират телесните невро-лимфни точки, освобождавайки блокираната енергия. След това, на все по-бърза ритмична музика правят забавни и интересни движения, свързвайки лявата и дясната половина на тялото. После се нареждат на влакче, срещат се и се поздравяват. Веселата, динамична и активна игра ги кара да се движат във всички посоки и засилва сетивата. Упражнението завършва с кръг на размисъл и осъзнатост.

Резултати за развитието на екипа

В основата на заниманието лежи идеята за телесна интелигентност. По забавен начин упражненията включват цялото тяло, а след това участниците споделят, че се чувстват с бистър ум, по-тонизирани, жизнени и щастливи. Специфичните движения повишават способността за възприемане и анализ на информация, носят по-дълбоко усещане за релаксация и съществуване тук и сега, повече свобода и спонтанност. Mind to Motion засилва чувството за сплотеност в екипа, благодарение на което той постига максимални резултати.

В нашата компания наблягаме на отделянето на време за презареждане. Mind to Motion накара всички да се отпуснат и да помислят върху това, какви малки промени да направят в ежедневието си, за да намалят стреса.

Request a Quote