Music for Us

Направете и посвирете на изключителни музикални инструменти, които ще дарите след това.

45 минути - 1 час
На закрито
Сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Music for Us е програма, създадена, за да има максимално обществено въздействие, използвайки универсалния език на музиката. Той идва с BamBooms, професионални инструменти за ноти, които създадохме, за да позволим на немузикантите от всички възрасти да се забавляват на всеки етап от обучението по музика. Участниците следват подробни инструкции за създаване на инструмент за определено време.

След това преподаваме на участниците основите на музиката, като обясним теорията на музиката чрез FUNdamentals. Защо и как даден инструмент създава дадена нота и как дължината му влияе на височината и звука. Накрая участниците се забавляват заедно, създавайки хармонична, приповдигната музика.

Резултати за развитието на екипа

По време на фазата на създаване на максимален брох инструменти, участниците скоро научават силата на споделяне на знания и сътрудничество. В спокойна атмосфера те общуват, за да постигнат общата си цел. Тази забавна и ангажираща програма обединява хората чрез радостта от колективното даряване.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Чрез нетуърка от благотворителни организации „Music for Us“ може да се направи вълнуващ програма с деца, които получават инструментите и натрупват музикални знания по забавен начин, на инструмент, специално предназначен за педагогическа употреба.

Related Testimonial

Еха! Music for Us ни накара да се чувстваме толкова добре. Създадохме инструменти заедно! Научихме се да свирим заедно! Дарихме заедно! И споделихме едно повдигащо мотивиращо преживяване, върху което можем да разсъждаваме.

Request a Quote