Pop Factor

Направете свой кавър на поп парче

1 - 2 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
10 - Неограничен

Описание на програмата

Това са рок клипове, които никога не сте виждали! На същата вълна като музикалното поколение на Вашия екип. Славата и животът на знаменитост са само на две крачки. От Вас се иска да напишете и продуцирате видео клип, в който звездата сте Вие. Играта Pop Factor съчетава динамичното и креативно екипно предизвикателство с възможността всеки да се отпусне и забавлява. Pop Factor може да бъде въведение към вечер на музикалните клипове, по време на която творенията на екипите се представят на голям екран или видео стена.

Резултати за развитието на екипа

В това забавно, изпълнено със смях екипно занимание, участниците се освобождават от задръжките си и изразяват своите творчески заложби. Предизвикателството за тях е да напуснат зоната си на комфорт и да се въплътят в ролята на актьори, изпълнители и снимачен екип, като резултатът е невероятно забавен. Времето е малко, затова екипната работа, стратегията и ефективното разпределение и изпълнение на ролите и задачите са решаващи за успеха. В процеса на заснемане отборите се учат да се стремят към отлично представяне за ограничено време.

Фокусирахме се върху важността на иновативното мислене, което окуражава хората да приемат предизвикателствата и да намират иновативни начини да се справят с тях. Pop Factor първоначално ни изглеждаше като откачен начин да постигнем това, но чрез играта изцяло постигнахме целите си. Беше запомнящо се занимание, което ни помогна да рефлектираме над екипа си.

Unilever

Request a Quote