Quickfire Christmas

Празнични и забавни екипни игри с таблет

20 минути - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Дядо Коледа влиза в залата и дава на всеки екип чорап с предмети и таблет с множество закачливи коледни изненади. Използвайки талантите на всеки играч, отборите изготвят стратегия и изпълняват разнородни задачи за ограничено време. Уникалният интърфейс предлага празнична селекция от умствени, творчески и физически предизвикателства, които поощряват спонтанното взаимодействие. Всяка задача има различна такса за участие и ниво на трудност. Екипите управляват ресурсите си и подбират игри, с които могат да се справят, преценявайки риска и потенциалната награда. С напредване на времето коледният дух става все по-заразителен и участниците са потопени в конкурентна и същевременно приятелска атмосфера.

Резултати за развитието на екипа

Притиснати от времето, хората бързо се освобождават от притеснението и се доверяват на способностите си. В хода на играта отборите осъзнават колективната си сила, натрупват увереност да поемат по-голям риск и стават по-решителни в избора на задачи. Christmas Quickfire провокира вяра в собствените възможности, усилени в атмосфера на колегиална подкрепа. Създава се позитивна среда, в която всички участват равнопоставено, усвояват нови умения и изграждат връзки помежду си. Програмата е чудесен начин да възнаградите екипа си, да отпразнувате постигнатото и да се фокусирате върху целите през идната година. Форматът е много гъвкав, позволява провеждане на играта дори при ограничено пространство и дава възможност за адаптацията ѝ към ключовите послания на компанията.

physical distancing

Физическа Дистанция

Тази тиймбилдинг активност може да бъде пригодена така, че да се придържа към указанията за физическо дистанциране. Ние модифицираме програмата, за да избегнем материали, които се предават между участниците. Избягва се всичко, до което човек обикновено се приближава! Нашите квалифицирани фасилитатори ще насочват участниците през цялото преживяване, като гарантират, че освен спазването на протокола за социално дистанциране, всеки участник е ангажиран и се наслаждава на приятно екипно преживяване. Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване и да спазим нужната физическа дистанция между участниците.

Related Testimonial

На последното събиране за края на годината определено спечелихме с игрите за сплотяване на екипа, забавление и смях без алкохол. Определено отново ще използваме тази програма.

Contact Us