Quickfire: Soccer

Футболни задачи

30 минути - 2 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Quickfire Soccer е състезателна тиймбилдинг игра, в която с помощта на специално приложение, всички вземат активно участие и се забавляват максимално. Всеки екип е отбор от световното първенство по футбол и започва играта със зареден iPad, пълно футболно оборудване и малък бюджет. Задачата му е да инвестира разумно, да действа по-умело от останалите и да изпълни колкото е възможно повече предизвикателства, за да спечели максимален брой точки преди крайния съдийски сигнал.

Програмата включва умствени, креативни и физически задачи с различна степен на трудност и разнообразен формат – правене на снимки и клипчета, тестове с любопитни футболни въпроси, логически загадки и много други. Независимо дали обичате футбола или не, Quickfire Soccer Ви дава възможност за личен избор и допада на всеки. Не е нужно да сте запален фен, за да подкрепяте отбора си.

След официалното начало, екипите се справят с множество предизвикателства, за всяко от които има такса участие и награда при успешно изпълнение. Точно както в един национален футболен отбор, успешните мениджъри в Quickfire Soccer трябва да изявят своя талант, подбирайки задачи, които са уверени, че могат да изпълнят. Решителното лидерство, стратегията и ефективната комуникация са решаващи, защото, ако балансират между разнообразните предизвикателства, отборите могат да спечелят предимство.

Темпото постепенно се увеличава. Почивката между полувремената дава възможност за бърз обзор на стратегията, преди състезателната (и въпреки това приятелска) атмосфера да достигне връхната си точка в последните минути.

Резултати за развитието на екипа

В Quickfire Soccer успешните екипи работят ефективно заедно, преценявайки рисковете и ползите. С напредването на играта участниците трябва да изразяват мнението си и да информират отбора с кои предизвикателства уверено могат да се справят. Когато задачите се изпълняват успешно, се изгражда доверие и всеки се учи да оценява различните способности на останалите.

Отборните предизвикателства изискват новаторско мислене. Екипите трябва да приложат умения за ефективна комуникация, за да достигнат до колективна единна стратегия и след това да се впуснат в смели действия.

Играта е изпълнена с много смях! Тя развеселява и обединява участниците! А най-важното е, че всеки се учи да оценява своите собствени силни страни и разнообразните умения на своите съотборници.

Request a Quote