Quickfire Soccer - Онлайн

Забавна футболна тиймбилдинг игра

30 минути - 1.5 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Играта Quickfire Soccer Онлайн умело насърчава отдалечената ангажираност, като отговорността на капитана се прехвърля от един играч към следващия между мачовете. В основата на тази игра е всеки участник да се включва активно. Макар и с футболна тематика, еклектичната комбинация от предизвикателства е предназначена да се хареса на всички. Екипите се изправят пред седем различни „предизвикателства“ на мач по време на пет „мача“. Всички те се администрират чрез нашето удобно за потребителя приложение Quickfire. Задачите варират от забързани въпроси и тестове до съвместни фотосесии и творчески видео изпълнения. Играчите трябва да са пъргави, да обмислят стратегията си разумно, да печелят точки и да се изкачат до върха на лигата си преди последната съдийска свирка!

Резултати за развитието на екипа

Quickfire Soccer Онлайн е забавление, опознаване и създаване на „свързващи“ моменти, които често липсват във виртуалното работно пространство. Позната тема и „достъпност“ на забавните предизвикателства се комбинират, за да подкрепят свързването на колеги от разстояние и да проправят пътя за по -продуктивни онлайн срещи. Приемането на споделената отговорност да играете „капитан на отбор“ позволява на играчите да практикуват дистанционни лидерски умения в безопасен контекст. Quickfire Soccer Онлайн също насърчава участниците в екипите да управляват собствените си таланти.

remote teams


Remote Team Activity

This activity has been designed for people who work remotely. Your team may be working from home, in different regional office locations or in different countries! Love the theme but want a face to face or hybrid solution? Get in touch to find out how we can customise this experience for your team.