Revel Music

Мотивиращ перкусионен уъркшоп

1 - 2 часа
На закрито и на открито
Сътрудничество
30 - Неограничен

Описание на програмата

В Revel Music участниците имат избор на ударни инструменти от целия свят. Под ръководството на опитни музикални инструктори, те научават основите на перкусиите и езика на ритъма чрез невербални комуникационни техники. Когато групата се научи да свири в синхрон и се установи общ ритъм, се въвеждат музикални паузи и сола, за да се повиши сложността и да се създаде едно спиращо дъха, споделено, музикално преживяване.


Резултати за развитието на екипа

Ритъмът и перкусиите събуждат емоциите, а барабаненето кара хората да се чувстват жизнени и мотивирани. Тъй като придава на всяка конференция или фирмено събитие енергия, спонтанност и усещане за единство, Revel Music е бърз, изключително ефективен начин да ободрите и тонизирате участниците. Докато учат за музиката и ритъма, те забравят ежедневните си грижи и се съсредоточават върху предстоящите задачи. Играта се провежда в главната конферентна зала или на открито и не изисква отделно помещение.

Related Testimonial

Revel Music беше фантастичен начин да заредим делегатите с енергия и отново да насочим вниманието им към съдържанието на конференцията.

Dentsply Sirona

Request a Quote