Rock Idol

Бъдете рок звезди

2 - 3 часа
На закрито
Сътрудничество
20 - Неограничен

Описание на програмата

Rock Idol Ви потапя в атмосферата на попа, рока, хеви метъла и дори гаражния рок по време на Вашата конференция. Музиката е общоприет начин за установяване на връзка между култури, поколения и епохи. В Rock Idol всеки екип отговаря за определена песен, която да бъде включена във фирмено CD. По време на играта екипите посещават различни „звукозаписни студия“, където изпълняват дадена част от песента и след като постигнат съвършеното звучене, парчето се записва. Rock Idol е идеално предизвикателство, в което екипите работят поотделно, възползват се от ресурсите и уменията на собствените си членове, но въпреки това преследват обща цел.

Резултати за развитието на екипа

Rock Idol е екипно предизвикателство, в което отборите работят поотделно, използвайки ресурсите и уменията на всеки участник, и в същото време се стремят към обща цел. Важни са новаторството и креативността, защото групите създават своя песен. Участниците засилват вярата в себе си, тъй като постигат нещо, смятано за невъзможно - за ограничено време се научават да свирят на музикален инструмент и да пеят.

Невероятно весело преживяване, което даде възможност на участниците да се опознаят по-добре и надмина очакванията им, а музиката им помогна да преодолеят възрастовите и културните си различия. Хората се отпуснаха, освободиха се от задръжките и се забавляваха заедно.

Covidien

Request a Quote