Sands of Time

Минете през предизвикателствата, стигнете до кода

1 - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
10 - Неограничен

Описание на програмата

Отборите се състезават с пясъчния часовник за един час, в който се изправят пред серия от предизвикателства. В „Пещерата на прилепите“ трябва да разгадаят йероглифи и да подредят разбъркани букви, за да открият дума, която е един от ключовете за разкриване на загадката на пустинята. В „Мината“ съотборниците водят свои заслепени колеги и откриват скъпоценни камъни. „Пустинния проход“ поставя на изпитание груповата динамика докато отборите се стремят да поставят всеки участник на правилното място из пустинята. Предизвикателството в „Бижу в пирамидата“ е отборите да управляват заедно, с координирани движения хващащата ръка, с която да грабнат камъка. При „Разкопките“ отборите подреждат пустинен пъзел и прочитат напътствията, за да разкрият кости на динозавър в пясъците.

Когато всички предизвикателства са преодолени, отборите се събират с разкритите кодове и заедно се опитват да решат последната загадка.

Резултати за развитието на екипа

Отличната комуникация и координирани действия са необходими за успешното разрешаване на всички задачи. Сътрудничеството е задължително, споделянето на всяко откритие с другите е ключово, за да успеят да решат финалната мистерия.

Request a Quote