Sands of Time

Минете през предизвикателствата, стигнете до кода

1 - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
10 - Неограничен

Описание на програмата

Отборите се състезават с пясъчния часовник за един час, в който се изправят пред серия от предизвикателства. В „Пещерата на прилепите“ трябва да разгадаят йероглифи и да подредят разбъркани букви, за да открият дума, която е един от ключовете за разкриване на загадката на пустинята. В „Мината“ съотборниците водят свои заслепени колеги и откриват скъпоценни камъни. „Пустинния проход“ поставя на изпитание груповата динамика докато отборите се стремят да поставят всеки участник на правилното място из пустинята. Предизвикателството в „Бижу в пирамидата“ е отборите да управляват заедно, с координирани движения хващащата ръка, с която да грабнат камъка. При „Разкопките“ отборите подреждат пустинен пъзел и прочитат напътствията, за да разкрият кости на динозавър в пясъците.

Когато всички предизвикателства са преодолени, отборите се събират с разкритите кодове и заедно се опитват да решат последната загадка.

Резултати за развитието на екипа

Отличната комуникация и координирани действия са необходими за успешното разрешаване на всички задачи. Сътрудничеството е задължително, споделянето на всяко откритие с другите е ключово, за да успеят да решат финалната мистерия.

We are focusing on creative and innovative thinking in our team and wanted to do something that stepped us away from digital into an old school learning environment. Sands of Time was great fun and highlighted the importance of thinking outside the box.

ICBC

Request a Quote