Shake It! Air DJ

Отборна музикална игра

15 - 30 минути
На закрито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Shake It! Air DJ е най-новата ни музикална игра, която използва популярната уеб-базирана технология на Shake It! и раздвижва екипа ви в ритъма на музика за танцуване - представете си нещо в стила на Дафт Пънк.

Shake It! е впечатляваща музикална видео игра, която използва смартфоните на участниците като контролери. Всеки участник отговаря за правилното възпроизвеждане на съответния звук в съответното темпо като така набира точки за екипа в реално време и участва в крайното общо изпълнение на групата. Представете си една огромна версия на играта Guitar Hero, при която всеки джойпад възпроизвежда отделна инструментална секция - китари, клавишни и духови инструменти, и изпълнява отделни части, които хармонират (или пък не!) помежду си.

На голям екран участниците следват специалния ни интерфейс на партитурата, където система от цветове в движение им показва кога и какво да свирят. Всеки участник получава мигновена обратна връзка под формата на звук (точно както при истински музикален инструмент), а екипът следи текущия резултат и бонус точките.

Десетките години международен опит, който притежаваме в разработването на музикални тиймбилдинг събития ни накара да създадем това базирано на движение уеб приложение, способно да възпроизвежда всяка желана мелодия и звук. От нашия каталог с песни можете да изберете най-подходящата за вашето събитие. Това могат да бъдат и няколко песни, които да се използват като енерджайзъри на Вашата конференция.

Програмата Shake It! може да се организира на няколко места едновременно. Ще звучи музика и екипите ще набират точки в реално време пред развълнуваните лица на участниците. Няма нужда от мултиплексиране и допълнителна техника - нашият интерфейс е уеб базиран и работи на всеки компютър или телефон, свързан към интернет.

Резултати за развитието на екипа

Групата постига привидно невъзможното: да изпълни заедно едно музикално парче без никакъв предварителен музикален опит. Интерфейсът е интуитивен и увличащ , изисква движение от всеки участник и едновременни движения от целия екип.

Въпреки че Shake It! е енърджайзър, преживяването учи участниците да прецизират решенията си като избират точната нота, която да изсвирят. Така, неусетно и без напрежение, те постигат невъзможното, реализират способностите си и минават отвъд индивидуалните си органичния.

Силата на музиката да обединява хората никога не е спирала да ме изненадва. Shake It! много се хареса от новите ни колеги и беше послание към тях за това, как управляваме компанията. Правейки невъзможното, възможно!

Request a Quote