Swipe Face

Изтрийте Zoom-умората

15 - 30 минути
На закрито
Съревнование
4 - Неограничен

Описание на програмата

Бърза, забавна и гениално проста, играта Swipe Face е идеалният начин да накарате хората да се отпуснат и да привлечете вниманието на отдалечена публика. Напътствани от нашия любезен домакин, играчите са изправени пред предизвикателството да изпратят няколко снимки една след друга на тематични пози за селфи, като например „Ревящ тигър“ или „Балонено лице“. Кратките 30 секунди за създаване на снимката гарантират скоростна надпревара. В края на всеки кръг участниците оценяват останалите играчи с Тиндър техниката „Плъзни надясно“. Накрая се разкрива най-добрият позьор, а участниците отнасят със себе си смешна галерия от споделени спомени.

Играта лесно се адаптира за различен брой участници. При поискване, можем да предложим и персонализирано съдържание.

Резултати за развитието на екипа

Поддържането на приобщаваща атмосфера е от решаващо значение за постигане на добри резултати по време на онлайн срещи. „Виртуалните“ енергизиращи преживявания като Swipe Face подпомагат създаването на приятелска атмосфера, при която всички присъстващи се чувстват комфортно и с готовност изразяват идеи и мнения. Играта Swipe Face „разчупва леда“ и преодолява неловката тишина, която е често явление в началото на дистанционните срещи. Във време на неизбежна промяна на традиционните работни модели възможностите, при които колеги могат да преживеят моменти на споделен смях, помагат за укрепването на връзки, които до скоро приемахме за даденост на обичайния офис живот.

Contact Us

remote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение