Trash Or Treasure

Познайте стойността на антика

30 минути - 2 часа
На закрито
Съревнование
8 - Неограничен

Описание на програмата

В Trash or Treasure отборите получават редица предмети, някои от които кич, а други – класика. Заедно те обикалят, разглеждат и внимателно докосват ретро вещи, като винилова плоча, списание от 60-те, стар фотоапарат, транзистор, робот-играчка или ретро телевизор. Задачата им е да познаят точно възрастта, оригиналната цена и съвременната стойност на всеки предмет. Резултатите се изчисляват и победилите получават трофеи или сертификати на закачлива гала церемония. Играта е забавно и елегантно вечерно събитие или посрещане преди вечеря.


Резултати за развитието на екипа

Trash or Treasure е уникално средство за създаване на контакти, което умело стимулира дискусиите, остроумието и споделянето на истории, за да постигне положителна, приятелска атмосфера. Нужни са ефективно общуване и вземане на решения, така че предположенията да отразяват мнението на целия отбор, а не само на един човек. Със своята увлекателна, актуална тема, играта съдава дълготрайни общи спомени и връзки.

За новодошлите стажанти, ретрото е готино. Trash or Treasure беше интересно, неформално упражнение за тези, които участваха, а за нашия мениджърски екип- начин да наблюдаваме подходът на служителите ни към екипна работа, ефективна комуникация и взимане на решения.

Request a Quote