Uke Can Do It

Музика с хавайски китари

30 минути - 1 час
На закрито
Сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

„Uke Can Do It“ е нова програма, която впряга суровата сила на масовите концерти с укулеле – събира хората, освобождава ги от стреса и ги стимулира да създадат една магия в хавайски стил за по-малко от час.

„Uke Can Do It“ е икономична и гъвкава игра, която се включва много лесно в графика на Вашата конференция. Това е фантастично средство за начало на среща или за повдигане на енергията след пауза. Една игра, която разчупва леда, сплотява и тонизира екипа – всичко в едно.

Укулеле е нещо наистина преоткрито и възродено и, благодарение на групи като The Ukulele Orchestra of Great Britain, този лесен за научаване инструмент весели хората навсякъде по света. Щом усвоите няколко акорда, укулеле се превръща в истинска караоке уредба, в айпод, който не се нуждае от зареждане, и ключ към един нов свят на забавление и слава.

Под ръководството на очарователни укулеле виртуози, участниците учат акорди, трикове и цели произведения и скоро овладяват добре познати мелодии от класическата музика, рока и пънка. Кулминацията е интерпретация на хавайска песен с припявания, танци и традиционни цветни венци. След 30 минути, прекарани в това енергично и заслужаващо си преживяване, участниците ще са доказали, че „могат да се справят“ и ще се влюбят в най-веселия инструмент на света.

Като опция, на присъстващите могат да се раздадат специално брандирани укулеле.

Резултати за развитието на екипа

Всепризнато е, че музиката освобождава стреса, обединява и повдига духа. Uke Can Do It постига точно това със забавния и жизнерадостен инструмент укулеле. Хората остават изумени колко много са напреднали за по-малко от час. Играта създава силно чувство за лично постижение. След това зареждащо и удовлетворяващо преживяване участниците ще са доказали, че „могат да се справят" и ще се влюбят в най-веселия инструмент в света. Има възможност присъстващите да получат специално брандирани укулеле.

Request a Quote