You Bet You Can

Личното и екипното представяне вървят ръка за ръка

1 - 4 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
30 - Неограничен

Описание на програмата

Това пълно с екшън приключение е базирано на Youtube манията, която тук е поставена в гъвкав тиймбилдинг контекст. В Youtube има впечатляващи доказателства какво може да се постигне, когато отделни личности работят заедно в екип. В програмата You Bet You Can екипите попадат в уникална електронна платформа, избират си предизвикателства и сами определят каква е „вероятността за успеваемост“. Предизвикателството е в това, че всеки екип прави залагания за собственото си представяне. Ако постигнат критериите за успех в определеното време, екипите удвояват заложеното. Ако се провалят, губят не само времето и усилията, които са положили, но и първоначалната си инвестиция.

Резултати за развитието на екипа

Отборите в играта You Bet You Can трябва да се научат да работят заедно експедитивно и ефикасно, като определят и използват силните страни на всеки отделен участник. Необходимо е да оценяват реалистично способностите на екипа и да преосмислят стратегията си с всяко следващо предизвикателство и залог. Крайните победители са отборите, които точно преценяват своите възможности и се учат ефективно да фокусират енергията и да управляват ресурсите си.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Към играта можете да добавите допълнителна екстра, като събраните от екипите точки се приравняват на пари, дарени от компанията Ви.

Парите могат да бъдат предоставени за благотворителни кампании, които Вашата фирма е избрала да подкрепя.

You Bet You Can ни научи на това да не виждаме всеки от своята гледна точка, да бъдем реалистични за това какво умеем и да оценяваме това, че чуждите умения могат да допринесат за чудесно решение на проблем. Научи ни да се изслушваме един друг повече.

InterContinental Hotel Group

Request a Quote