Catalyst зона Северна и Южна Америка

Сътрудничим си и споделяме добри практики, с които програмите на Catalyst носят ефективна промяна за компании в цяла Северна и Южна Америка.

Antawaya

Регион: Чили

Водещата компания за обучение и тиймбилдинг в Чили Antawaya Group е притежател на изключителния лиценз за продажба и разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global.

Прочетете повече

Catalyst Mexico

Регион: Мексико

Компанията Catalyst Мексико със седалище в Монтерей се е посветила на това да предоставя най-добрите тиймбилдинг програми и корпоративни събития в Мексико.

Прочетете повече

Conquistar

Регион: Бразилия

Conquistar е тиймбилдинг компания с опит и авторитет и изключителен представител на Catalyst за Бразилия. От 1999 г. насам Conquistar е обучила около 40 000 човека от най-различни сфери, като финанси, автомобили, логистика, индустрия и фармация. Много от нашите събития са били за големи местни и чуждестранни корпорации и са включвали програми на английски, испански и немски език.

Прочетете повече

D&I Business Support Services (D&I)

Регион: Холандски Антили

D&I Business Support Services (D&I) е партньорът на Catalyst в Холандските Антили. Със своя централно разположен офис, компанията организира тиймбилдинг активности на достъпна цена в целия карибски регион.

Прочетете повече

Emely Tours

Регион: Dominican Republic

Emely Tours, a 40 year old family business, are dedicated to providing the best team building programs and corporate events in the Dominican Republic.

Прочетете повече

Eventology

Регион: Канада

Eventology е изключителният партньор на Catalyst в Канада с главен офис във Ванкувър, Британска Колумбия. Ние създаваме креативни, мотивиращи и образователни тиймбилдинг преживявания в цялата страна и добрите отзиви за тях са ненадминати. Пример за това е Go Team – интензивно, високотехнологично, отборно приключение със смартфони и таблети, което може да се проведе във всяка урбанизирана или извънградска среда.

Прочетете повече

Kadoma Outdoors

Регион: Колумбия

С централен офис в Богота, компанията Kadoma Outdoors се е посветила на това да предоставя най-добрите тиймбилдинг програми и корпоративни събития в целия колумбийски регион.

Прочетете повече

Play with a Purpose

Регион: САЩ

В САЩ тиймбилдинг програмите на Catalyst се разпространяват и реализират от нашите отлични партньори Play with a Purpose.

Прочетете повече

PREMIO Team Building

Регион: Коста Рика и Панама

Притежател на изключителния лиценз за продажба и разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global в Коста Рика и Панама е PREMIO Team Building.

Прочетете повече

TeamBonding

Регион: САЩ

Програмите за екипно изграждане на Catalyst се продават и разпространяват в САЩ от TeamBonding, водещата американска компания за изграждане на екип.

Прочетете повече

Свържете се с нас