Catalyst зона Азия

Заедно постигаме промяна за личности и компании в целия Азиатско-тихоокеански регион с помощта на програмите на Catalyst за обучение и развитие на екипа.

Asia Ability

Регион: Сингапур, Малайзия, Тайланд

С офиси в Малайзия и Сингапур, Asia Ability е една от водещите тиймбилдинг компании в Югоизточна Азия.

Прочетете повече

BeChallenged

Регион: Австралия

С изключителен лиценз за Австралия, BeChallenged предлага тиймбилдинг активностите на Catalyst в Сидни, Мелбърн, Пърт, Бризбейн и в още много части на страната.

Прочетете повече

Catalyst Vietnam

Регион: Виетнам

Притежател на изключителния лиценз за продажба и разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global във Виетнам е Rubik Asia.

Прочетете повече

Counselage

Регион: Непал

Основана през 2012 г., Counselage е водеща непалска компания за обучения и ексклузивен лицензиант на Catalyst в Непал.

Прочетете повече

d'frens

Регион: Индия

d’frens Consulting е изключителен лицензиант на Catalyst за Индия. С офиси и ключов персонал в Бангалор, Мумбай, Делхи и Гоа, компанията организира огромно разнообразие от иновативни тиймбилдинг събития в цялата страна и е вече призната за лидер в този тепърва развиващ се и динамичен пазар.

Прочетете повече

Global Air

Регион: Казахстан

Тиймбилдинг продуктите на Catalyst се разпространяват и реализират в Казахстан от компанията Global Air, която управлява мрежа от офиси в цялата страна.

Прочетете повече

KITA

Регион: Индонезия

Продуктите на Catalyst Team Building се продават и разпространяват изключително в цяла Индонезия от KITA, водеща компания за тиймбилдинг, базирана в Индонезия Джакарта.

Прочетете повече

Team Building Asia

Регион: Хонконг, Макао, Китай

Основана в Хонконг, Team Building Asia е най-добрата компания за тиймбилдинг и обучения в Китай.

Прочетете повече

Team Up Events

Регион: Нова Зеландия

Със своето мото „Предизвикателство, вдъхновение и постижение“ Team Up Events организира широка гама от корпоративни и общностни събития в цяла Нова Зеландия.

Прочетете повече

Work Happiness Japan

Регион: Япония

Work Happiness Япония е специалист в областта на корпоративния тиймбилдинг, организационните реформи, консултиране, тренинг по управление на лидерството, семинари за обучение на нови служители и тиймбилдинг за конференции и събития.

Прочетете повече

Свържете се с нас