Catalyst зона Европа

Най-добрите европейски компании за тиймбилдинг и управление на събития работят заедно, за да постигат изключителни резултати за организации в цяла Европа.

Agency ŪPAS

Регион: Балтийските държави

С изключителен лиценз за Литва, Латвия и Естония, Агенция ŪPAS предлага тиймбилдинг продуктите на Catalyst и в трите Балтийски страни.

Прочетете повече

Aha and Co

Регион: Дания, Швеция

С централен офис в Копенхаген, компанията Aha & Co притежава пълен лиценз за разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst в Дания.

Прочетете повече

Catalyst Bulgaria

Регион: България

Компанията Catalyst Teambuilding България със седалище в София се е посветила на това да предоставя най-добрите тиймбилдинг програми и корпоративни събития в България.

Прочетете повече

Catalyst Portugal

Регион: Португалия

Catalyst Португалия работи в сферата на тиймбилдинга и обученията от почти 20 години, като организира събития в Лисабон, Порто, Брага, Алгарве и други места в цялата страна.

Прочетете повече

Catalyst Russia

Регион: Русия

Catalyst Русия със седалище в Москва е една от водещите компании за тиймбилдинг и обучения в Русия.

Прочетете повече

Catalyst Switzerland

Регион: Швейцария

Catalyst Швейцария със седалище във Вербие предлага широка гама тиймбилдинг активности, тонизиращи и бизнес игри в цялата страна.

Прочетете повече

Catalyst Латвия

Регион: Латвия

Продуктите за тийм билдинг Catalyst Global се продават и разпространяват в Латвия по изключителен лиценз от Amber SIA, водещата компания за обучение и тийм билдинг в Латвия.

Прочетете повече

Eagles Team Building France

Регион: Франция

Със седалище в Париж, компанията Catalyst Франция е единственият в страната притежател на лиценз за реализация на тиймбилдинг дейности и събития на Catalyst Global. Със своя богат опит и великолепно обслужване, ние предлагаме на клиентите си тиймбилдинг преживявания, на които могат да се доверят напълно.

Прочетете повече

​EnterTraining OÜ

Регион: Естония

Продуктите на Catalyst Global се продават и разпространяват в Естония под изключителния лиценз от EnterTraining OÜ, водещата компания за обучение и тийм билдинг в Естония.

Прочетете повече

Event Masters

Регион: Белгия

Event Masters е белгийска агенция за събития с 20-годишен опит в тиймбилдинга.

Прочетете повече

Exprofesso

Регион: Полша

Притежател на изключителния лиценз за продажба и реализация на тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global в Полша е ExProfesso, дружество за управление на дестинации със седалище в Краков. От 2003 г. насам ExProfesso осъществява програми за тиймбилдинг и обучение на бизнес групи с фокус върху ученето чрез преживяване, резултатът от които е дълготрайна промяна за организациите.

Прочетете повече

Extraordinary Slovakia

Регион: Slovakia

Bratislava based brand activation company Extraordinary are the exclusive licensee of Catalyst Global Team building products in Slovakia.

Прочетете повече

Grata DMC

Регион: Грузия

Grata DMC е водеща компания за управление на дестинации в района на Грузия с офиси в Грузия, Азербайджан и Полша. Тя прилага дългогодишния си опит при организацията на международни и местни корпоративни и частни събития и е известна с изключителното обслужване при реализацията на тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global.

Прочетете повече

Maxin Prague

Регион: Чехия

Тиймбилдинг продуктите на Catalyst се продават и разпространяват в Чешката република от изключителния лицензиант Maxin PRAGUE – водеща компания за тиймбилдинг, управление на дестинации и мениджмънт и реализация на събития.

Прочетете повече

Orangeworks

Регион: Република Ирландия, Обединеното кралство

Orangeworks е една от водещата тиймбилдинг компании в Ирландия. Тя предоставя портфолиото от тиймбилдинг активности, бизнес игри и енергизиращи занимания на Catalyst в цяла Ирландия и в Обединеното кралство.

Прочетете повече

Outdoor Living Malta

Регион: Малта

Outdoor Living притежава изключителния лиценз за продажба и реализация на тиймбилдинг продуктите на Catalyst на Малтийските острови, разположени в сърцето на красивото Средиземно море.

Прочетете повече

Seikkailu Oy

Регион: Финландия

Търсите най-добрата финландска фирма за екипни събития? Вече сте на правилното място! Seikkailu, чието име означава „приключението“, е пионерът в осъществяването на вълнуващи тиймбилдинг дейности на открито и невероятни събития във Финландия.

Прочетете повече

Spielgestalter

Регион: Германия

Компанията „Spielgestalter" е основана през 2013 г. от Markus Ruese и René Wittek. Тя е известна като създател на популярното тиймбилдинг предизвикателство Beat the Box и организатор на тиймбилдинг игри с мобилни приложения в цяла Германия.

Прочетете повече

Team Challenge Company

Регион: Шотландия, Англия, Уелс

Основана в Шотландия, Team Challenge Company е първокласна компания за корпоративен тиймбилдинг и забавление, която работи в цялото Обединено кралство.

Прочетете повече

Teambuilding Aкademija

Регион: Словения, Австрия

Teambuilding Akademija притежава изключителния лиценз на Catalyst за Австрия и Словения. Благодарение на своето централно местоположение в Европа, компанията предлага тиймбилдинг събития на достъпна цена и в Унгария, Хърватия и Италия.

Прочетете повече

Свържете се с нас