Свържете се с нас
agency synergy catalyst tunisia

Agence Synergy

Регион: Тунис

Контакти: Ghazi Cheikhrouhou, Mariem Kastally, Raouf Baktache

www.catalystteambuilding.tn

Agence Synergy, водеща тунизийска компания за тиймбилдинг и управление на събития с централно разположен офис в столицата, е притежател на изключителния лиценз за разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst в страната.

Основана през 2010 г., Agence Synergy предлага професионални, индивидуално разработени стимулиращи мероприятия, срещи и тиймбилдинг програми за корпоративни клиенти от страната и чужбина. Компанията е известна с постигнатите отлични резултати в редица области, някои от които са планиране на събития, организация на конгреси, мотивиращи пътувания, поощрителни програми, представяне на продукти и управление на срещи. Agence Synergy си е изградила солидна репутация на надеждна, креативна и коректна компания, която действа като естествено продължение на Вашия екип. Тя е спечелила и оправдала доверието на фирмите, голяма част от които вече са нейни редовни клиенти.

Основният стремеж на опитните експерти на Agence Synergy е да бъдат най-добрите в бранша, да са забавен и най-ценен съюзник на своите клиенти. Те черпят опит и идеи от всички сектори на входящия туризъм, за да осигурят цялостно обслужване от продажбата до организацията и осъществяването на всяко събитие. Създават изключителни преживявания, които вдъхновяват клиентите и им помагат да постигат превъзходни бизнес резултати.

Agence Synergy се фокусира върху това да помогне на компаниите да осъзнаят, че успехът им зависи от по-доброто представяне чрез приобщаване и вдъхновяване на служители, партньори и клиенти. Затова фирмата създава тиймбилдинг програми, най-подходящи за конкретната ситуация, като резултатът от всяко преживяване е дълготрайна положителна промяна за отделните личности и за организациите.

Без значение дали търсите тиймбилдинг игри, с които да създадете забавно и запомнящо се споделено преживяване на следващата конференция, събитие или представяне на продукт в Тунис или искате чрез тях да вдъхновите своя екип по пътя към определени цели и ценности на фирмата, сътрудниците на Agence Synergy са готови да Ви помогнат и да предложат решение, което най-точно отговаря на потребностите на отделните служители, екипа и компанията.