Свържете се с нас
catalyst baltic - UPAS

Agency ŪPAS

Регион: Балтийските държави

Контакти: Darius Lomsargis, Dace Stīpniece, Tiina-Katrina Kaber

www.catalystteambuilding.ee

С изключителен лиценз за Литва, Латвия и Естония, Агенция ŪPAS предлага тиймбилдинг продуктите на Catalyst и в трите Балтийски страни.

Агенция ŪPAS е компания, стимулираща живата комуникация и предоставяща услуги в балтийските държави. Чрез кампании за общуване на живо ние помагаме на фирмите да приобщят своите служители, да засилят лоялността на клиентите си, както и да придадат най-висока стойност на своите брандове и продукти.

Нашата агенция консултира и съдейства на утвърдени марки от 2008 г. насам. С опит в реализацията на над 800 различни събития, ŪPAS е сред най-добрите компании на нашия пазар. Гордеем се с партньорството си с Catalyst Global, с отзивите от клиенти и признанието на нашите професионални партньори.

Геймификация и функционално бизнес консултиране, корпоративни събития, представяне на продукти, конференции, интерактивни бизнес симулации, тиймбилдинг, тренировъчни програми, уъркшопове, проекти за социална отговорност са най-ефективните инструменти за вътрешна и външна комуникация. Вярваме, че общуването е от първостепенно значение за всяка организация и предлагаме продуктивно партньорство на всички свои клиенти.

За стимулиращи и тиймбилдинг събития моля свържете се с нас:

Darius Lomsargis – Литва

Dace Stīpniece – Латвия

Tiina-Katrina Kaber – Естония