Свържете се с нас
catalyst denmark

Aha and Co

Регион: Дания, Швеция

Контакти: Jacob Palmqvist

www.catalystteambuilding.dk

С централен офис в Копенхаген, компанията Aha & Co притежава пълен лиценз за разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst в Дания.

Aha & Co организира оригинални, забавни и вълнуващи тиймбилдинг дейности и събития, резултатът от които е всеотдайни,адаптивни и позитивни служители. Програмите ни са създадени така, че лесно стават неделима част от Вашата работа и подпомагат желаните културни и бизнес цели по иновативен и свеж начин.

Ако търсите уникални активности за своята конференция от компания с нужния опит и подготовка, вече сте на правилното място!

Нашите мотивиращи събития за корпоративни групи вдъхват енергия и ентусиазъм и гарантирано носят на служителите щастие, сплотеност и висок отборен дух. Всички ние имаме творчески талант, който чака да бъде изявен. Catalyst Дания осигурява материалите и експертните знания, които насърчават креативността. Чрез музика, изкуство и новаторски бизнес симулации, ние създаваме незабравима позитивна атмосфера.

Със своето богато портфолио осигуряваме тиймбилдинг занимания на открито или закрито до всяка дестинация за конференции и срещи в Дания, Швеция и останалите скандинавски страни.

Посетете www.catalystteambuilding.dk, за да разберете как допринасяме за положителните промени по един нов начин.