Свържете се с нас
catalyst chile antawaya

Antawaya

Регион: Чили

Контакти: Alfonso Canales

www.catalystchile.cl

Водещата компания за обучение и тиймбилдинг в Чили Antawaya Group е притежател на изключителния лиценз за продажба и разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global.

Antawaya Group започва работа през декември 2011 г. със създаването на Antawaya Outdoor Leadership Center, чийто фокус са събитията и активностите на открито. По-късно, през 2014 г., Antawaya основава консултантската група UHC Capacita с главен офис в Сантяго, чиято дейност е насочена към лидерството, екипната работа и уменията за ефективна комуникация и има за цел трайна промяна за компаниите по забавен и ефикасен начин. Antawaya Group счита своите служители за най-ценния си актив и неслучайно е известна с екипа от отдадени и опитни специалисти! 

Antawaya Group се стреми да внесе промяна и да обогати личния и професионален живот на хората чрез тиймбилдинг, обучение и учене чрез опит както в Сантяго и в тренировъчния си център на открито, така и във Вашата конферентна зала или офис. Antawaya ще намери решението, което най-добре отговаря на специфичните Ви нужди, свързани с развитие на персонала, управление на промяната, нетуъркинг, стратегическо планиране, комуникация, подобряване на процесите, управление на взаимоотношенията с клиенти или корпоративна социална отговорност. Като част от мрежата на Catalyst Global, Antawaya предоставя гарантираните от Catalyst високо качество, отлични продукти и богат опит в организацията и осъществяването на корпоративни събития и тиймбилдинг програми.