Свържете се с нас
asia ability catalyst malaysia

Asia Ability

Регион: Сингапур, Малайзия, Тайланд

Контакти: David Powell, David Fotheringham, Audrey Jinivon

www.catalystteambuilding.my

С офиси в Малайзия и Сингапур, Asia Ability е една от водещите тиймбилдинг компании в Югоизточна Азия.

Asia Ability има богат, експертен опит с проекти в цяла Югоизточна Азия. Като предпочитан партньор на редица реномирани хотели и курорти в региона, компанията планира и осъществява тиймбилдинг програми както на закрито в конферентни зали, така и в откритите курортни площи, а дори и на плажа, на далечен райски остров, в джунглата или по градските улици!

Основните ценности на Asia Ability определят подхода към клиента от първоначалната идея през планирането и реализацията на програмата до обратната връзка. Компанията създава уникални и въздействащи събития, които винаги са позитивни, завладяващи и забавни. Проявява творчество във всеки етап от работата си – от планирането до реализацията на специфични за всеки клиент тиймбилдинг програми, обучения и дейности за семинари и конференции.

Екипът на Asia Ability поставя на първо място клиентите. Той осъществява над 1000 програми годишно за някои от най-известните световни компании, като се фокусира върху индивидуалните потребности и изисквания на всеки клиент и конкретната ситуация. Asia Ability се гордее с близките взаимоотношения със своите клиенти, партньори, доставчици, служители и консултанти, както и с уважението, коректността и доверието във всеки аспект от работата си. Фирмата има ефективен и положителен принос към местните общности и към естествената им среда.

Екипът на Asia Ability се състои от позитивни, мили, отзивчиви и забавни сътрудници от различни националности, признати за своя изключителен професионализъм, опит и квалификация в корпоративните обучения и управлението на събития. Компанията е известна с винаги отлично обслужване, добра логистика и ефективни мерки за безопасност.