Свържете се с нас
Be challenged catalyst australia

BeChallenged

Регион: Австралия

Контакти: Oliver Sheer, Kingsley Seale

www.catalystteambuilding.com.au

С изключителен лиценз за Австралия, BeChallenged предлага тиймбилдинг активностите на Catalyst в Сидни, Мелбърн, Пърт, Бризбейн и в още много части на страната.

Ние в BeChallenged вярваме, че екипната работа, ефективното общуване и лидерството са в основата на резултатния екип. Стремим се да създаваме тиймбилдинг активности, игри и упражнения според конкретните цели на клиентите и да ги реализираме под формата на позитивни и удовлетворяващи събития за учене чрез опит, които ще донесат дълготрайни ползи на работното място.

Ние предлагаме богато разнообразие от програми с различен фокус: забавление, екипна креативност, бизнес цели, корпоративна социална отговорност, вечерни събития, уъркшопове и игри за сближаване.

Тиймбилдинг програмите на BeChallenged помагат на екипите да се учат, да се заредят с енергия и да се забавляват заедно на конференция и фирмен ден извън офиса. Тези занимания постигат сплотяване на колектива, създаване на връзки, по-добра комуникация и усвояване на нови умения. Игрите за тонизиране на групата по време на конференции са професионално организирани и идват със 100% гаранция за забавление.

Нашите сътрудници притежават богат опит, способности, знания и разбиране за това как екипната работа и поведенческата промяна директно влияят на ефективността. Ние обичаме работата си и ще се погрижим Вашият следващ тиймбилдинг да бъде приятен, предизвикателен и конструктивен.