Свържете се с нас
Catalyst UAE Biz Group

Biz Group – Teambuilding

Регион: Близкия изток в това число Дубай, Абу Даби, останалите арабски емирства, Катар, Египет, Саудитска Арабия, Оман и Кувейт

Контакти: Hazel Jackson, Matt Jenison

teambuilding.bizgroup.ae

Biz Group Teambuilding e водещата тиймбилдинг компания в Близкия изток, предлагаща разнообразни програми за нуждите на всеки екип. Ние имаме офиси в Дубай, Абу Даби, Катар и Египет. Като част от основаната в Дубай първокласна консултантска компания Biz Group, ние помагаме на фирмите да усъвършенстват екипната работа на своите служители от 2004 г. насам.

Всяка година нашият всеотдаен екип обслужва над 450 събития и средно 30 000 човека. Съчетанието от дългогодишен опит в бранша, първокласна фирмена култура, широка гама от тиймбилдинг активности и убедеността, че „всичко е възможно“ ни дава уникалния шанс да повлияем положително върху способностите на всеки екип. Обещанието, което даваме на клиентите си, гарантира, че подобряваме начина на работа с безупречни програми и новаторски решения.

Всеки ден прилагаме ценностите на Biz Group и вярваме, че с тях постигаме култура на успеха, която предаваме на всички свои партньори. Стремим се да:

  • Обединяваме силите си
  • Постигаме реални резултати
  • Даваме мотивация и енергия
  • Вярваме, че няма невъзможни неща
  • Подкрепяме личностното израстване

Ние внимателно подбираме и развиваме своите тиймбилдинг събития в съответствие с мултикултурните особености на Близкия изток и ги адаптираме към целите на Вашата конференция или среща. Тъй като бизнесът се стреми да оптимизира приноса на всеки един служител, Biz Group усилено работи, за да изградите отборния дух, да усъвършенствате вътрешната комуникация, да дадете нов тласък на своите бизнес цели и да мотивирате екипа си за постигане на по-високи резултати.

Като най-голямата и добра компания в Близкия изток с ненадминато портфолио от тиймбилдинг програми, разработени според Вашите специфични нужди, Biz Group Teambuilding е предпочитаният партньор на стотици фирми в региона. За да разберете как можем да помогнем и на Вашия екип, посетете уебсайта на Biz Group Teambuilding.