Свържете се с нас
Catalyst Bulgaria

Catalyst Bulgaria

Регион: България

Контакти: Galina Gorova, Iliana Dimitrova

www.catalystteambuilding.bg

Компанията Catalyst Teambuilding България със седалище в София се е посветила на това да предоставя най-добрите тиймбилдинг програми и корпоративни събития в България.

Catalyst Teambuilding България осъществява корпоративни събития, които вдъхновяват, мотивират и усъвършенстват екипите.

Чрез интригуващи бизнес симулации Catalyst Teambuilding България помага на своите клиенти да развият основния капитал на всяка компания, а именно човешкия ресурс! Стреми се да насърчава креативността и отдадеността в ежедневната работа. Catalyst България вярва, че щастливите, сплотени екипи са далеч по-успешни от служители, които се конкурират помежду си.

Първоначално компанията носи името Gеa Events и предлага експертни решения в областта на корпоративните събития, тиймбилдинг активностите и организацията на фирмени дейности извън офиса. Поради необходимостта от по-разнообразно и креативно портфолио от тиймбилдинг продукти, Gеa Events получава изключителния лиценз за продажба и разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global в България.

Наскоро преименувата компания Gea Events, сега известна като Catalyst България, предлага в цялата страна впечатляващото портфолио на Catalyst Global с професионално разработени тиймбилдинг програми, отговарящи на специфичните потребности на всеки екип. Със своите доказали се, гъвкави и адаптивни продукти, Catalyst България създава тиймбилдинг събития според нуждите на конкретния клиент, свързани с развитие на персонала, управление на промяната, създаване на мрежа от връзки, стратегическо планиране, комуникация, подобряване на процесите, управление на взаимоотношенията с клиенти или корпоративна социална отговорност.

Като част от мрежата на Catalyst Global, Catalyst България (по-рано известна като Gea Events България) предлага гарантираните от Catalyst високо качество, доказан професионализъм, богат опит и високи стандарти в организацията и осъществяването на корпоративни събития и тиймбилдинг продукти.

Catalyst България е реализирала успешни тиймбилдинг програми за компании от различни сфери, националности и култури. Благодарение на своята мобилност, фирмата подпомага събития във всяка точка на страната, без значение от броя на участниците и мястото на провеждане - в хотел, конферентна зала, на открито или закрито.

За да организирате своето следващо корпоративно или тиймбилдинг събитие в България, свържете се с Catalyst България

Уебсайт на Catalyst България: www.catalystteambuilding.bg