Свържете се с нас
eagles catalyst france

Eagles Team Building France

Регион: Франция

Контакти: Guy Bergeaud

www.catalystteambuilding.fr

Със седалище в Париж, компанията Catalyst Франция е единственият в страната притежател на лиценз за реализация на тиймбилдинг дейности и събития на Catalyst Global. Със своя богат опит и великолепно обслужване, ние предлагаме на клиентите си тиймбилдинг преживявания, на които могат да се доверят напълно.

Нашите развлекателни бизнес симулации, занимания за сближаване и тематични игри дават възможност на корпоративните групи да се подготвят и тренират заедно с една цел – подобряване на представянето им като екип. Създаваме интелигентни платформи за учене чрез преживяване, за да постигнем ефективно поведение на работното място и да анализираме и разрешим възникналите проблеми.

Нашите забележителни, оригинални програми са подходящи за всякакви събития, независимо от техния мащаб: семинари, конгреси, срещи, конференции и гала вечери.

Музика, креативност, взаимодействие, откривателство, вълнуващи преживявания и устойчиво развитие лежат в основата на уникално съчетаните тиймбилдинг занимания.

Комбинацията от продуктите на Catalyst и нашия експертен опит в обученията и коучинга осигурява ефективни познания и възвръщаемост на инвестициите за разнообразните ни, признати в своята сфера клиенти.

Ние сме напълно мобилни и организираме събития във всяка част на Франция за групи от десет до няколко хиляди души. Гъвкави сме и се адаптираме към Вашите специфични нужди и изисквания.

Catalyst Франция се управлява от Eagles Flight France.