Свържете се с нас
global air catalyst kazakhstan

Global Air

Регион: Казахстан

Контакти: Jamil Kasimov

www.catalystteambuilding.kz

Тиймбилдинг продуктите на Catalyst се разпространяват и реализират в Казахстан от компанията Global Air, която управлява мрежа от офиси в цялата страна.

Global Air е една от водещите казахски компании за входящ туризъм, известна с организирането на незабравими екскурзии и с координацията на невероятни входящи корпоративни пътувания за срещи, мотивационни мероприятия, конференции и събития. Тя е член-основател на Казахската туристическа асоциация (KTA), Асоциацията на европейския бизнес в Казахстан (Eurobak) и Euromic. Като част от мрежата на Catalyst Global, осигурява гарантираните от Catalyst качество, високи стандарти, отлични продукти и богат опит в организирането и реализацията на корпоративни тиймбилдинг програми с холистичен подход.

Ние се гордеем, че предоставяме на своите клиенти цялостно обслужване, което отговаря на специфичните им желания. Екипът ни е отлично обучен и поддържа висок стандарт на работа, като осигурява тиймбилдинг дейности както за конференции и местни компании, така и за мащабни корпоративни входящи събития. Вярваме, че всяка тиймбилдинг програма на Catalyst, била тя айсбрейкър или играта Go Team за търсене на съкровища в някоя от ключовите дестинации на Казахстан, допринася за сплотяване на екипа и учене чрез преживяване по време на Вашата обиколка или събитие.

Нашите програми обогатяват личния и професионален живот на хората и имат дълготраен положителен ефект. Ние предлагаме решения според уникалните потребности на Вашия екип и желаните резултати. Организираме занимания за разчупване на ледовете и тонизиране, дейности за развитие на персонала като интерактивни бизнес игри, творчески и новаторски тиймбилдинг активности и много други.

Ако търсите цялостно решение за събитие в Казахстан с програма, включваща световно доказали се тиймбилдинг дейности, свържете се с отзивчивия и професионален екип на Global Air.