Свържете се с нас
catalyst mexico

Catalyst Mexico

Регион: Мексико

Контакти: Gabriel Quijano, Cecilia Lopez, Sonia Peña

www.catalystteambuilding.mx

Компанията Catalyst Мексико със седалище в Монтерей се е посветила на това да предоставя най-добрите тиймбилдинг програми и корпоративни събития в Мексико.

Catalyst Мексико осъществява корпоративни събития, които вдъхновяват, мотивират и усъвършенстват екипите. Чрез интригуващи бизнес симулации компанията помага на клиентите да развият своите човешки ресурси под формата на обучение и тиймбилдинг.

С признатото по целия свят креативно портфолио от разнообразни и иновативни тиймбилдинг активности на Catalyst Global, Catalyst Мексико създава и реализира програми с тонизиращи занимания, интерактивни бизнес игри и редица други екипни дейности, съобразени с Вашите специфични нужди и конкретната ситуация. Те са насочени към развитие на персонала, управление на промяната, създаване на мрежа от връзки, стратегическо планиране, комуникация, подобряване на процесите, управление на взаимоотношенията с клиенти и корпоративна социална отговорност.

Като част от глобалната мрежа на Catalyst Global, компанията предоставя гарантираните от Catalyst качество, високи стандарти, първокласни продукти и богат опит в организацията и осъществяването на корпоративни събития и тиймбилдинг програми.

Изпълнителният директор на Catalyst Мексико Gabriel Quijano (който на снимката горе се забавлява след работа!) има 11-годишен опит в сферата на бързооборотните стоки. Той е управлявал и развивал търговски екипи в три региона (Америка, Европа и Близкия изток), което допринася за неговия интелигентен и творчески подход към тиймбилдинга. Catalyst Мексико високо цени ангажираността на служителите и предлага креативни, модерни, експертни решения чрез корпоративни събития, екипни занимания извън офиса, тиймбилдинг и дейности, подходящи за срещи, конгреси, семинари, конференции.

Със своето централно разположение в Монтерей, Catalyst Мексико подпомага тиймбилдинг програми в цялата страна – както в традиционни дестинации като Мексико сити, Гуадалахара, Монтерей, Пуебла и Канкун, така и в райони, които тепърва добиват популярност, като Закатекас, Керетаро и Сан Луис Потоси.

За да организирате своето следващо корпоративно или тиймбилдинг събитие в Мексико, свържете се с нас.

Уебсайт на Catalyst Мексико: www.catalystmexico.com

За запитвания за тиймбилдинг в Мексико пишете на info@catalystmexico.com