Свържете се с нас
catalyst team building portugal

Catalyst Portugal

Регион: Португалия

Контакти: Luis Trindade

www.catalystteambuilding.pt

Catalyst Португалия работи в сферата на тиймбилдинга и обученията от почти 20 години, като организира събития в Лисабон, Порто, Брага, Алгарве и други места в цялата страна.

С дългогодишния си експертен опит в бранша нашият екип предлага най-подходящите за Вас решения според резултатите, към които се стремите. Като част от мрежата на Catalyst Global и с помощта на техните отлично подбрани и професионално разработени тиймбилдинг програми, ние осъществяваме занимания, насочени към управление на промяната, създаване на мрежа от връзки, стратегическо планиране, подобряване на процесите, управление на взаимоотношенията с клиенти и още много повече.

Ние сме реализирали успешни тиймбилдинг събития за компании от редица браншове, националности и култури. Нашите клиенти потвърждават огромния ефект на заниманията, било то само за забавление или като част от дългосрочна програма за управление на човешките ресурси.

С главен офис в Лисабон, нашият всеотдаен екип е готов да реализира тиймбилдинг в офиса или на друго предпочитано от Вас място във всеки по-малък или голям град в Португалия..

Ние в Catalyst Португалия знаем, че щастливите и сплотени екипи са от съществено значение за устоите на компанията и нейния успех. С нетърпение очакваме да работим с Вас, да създадем идеалното решение за екипа Ви и да го осъществим по най-висок стандарт.