Свържете се с нас
catalyst team building vietnam

Catalyst Vietnam

Регион: Виетнам

Контакти: Hoang Truong Van, Thu Cuc

www.catalystteambuilding.vn

Притежател на изключителния лиценз за продажба и разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global във Виетнам е Rubik Asia.

Успехът на Rubik Asia се дължи на нещо уникално за Виетнам – резултата от нашите програми. Подобно на другите тиймбилдинг компании в региона, ние организираме забавни и приятни занимания извън офиса и дейности за сплотяване на екипа. Това, което ни прави различни, е индивидуалният подход – ние внимателно слушаме всеки клиент и осъществяваме програми, съобразени с желания от него резултат. Така допринасяме трайно за здравословния климат в организацията и щастието на нейните служители.

Вярваме, че за успеха на всяка компания жизненоважна роля има отдадеността на нейните служители. Нашите усъвършенствани тиймбилдинг програми развиват екипната работа, лидерството, сплотяването на колектива, сътрудничеството и ефективното общуване. От айсбрейкър през забавни занимания извън офиса за засилване на връзките между служителите до програми за учене чрез преживяване, нашите тиймбилдинг активности са създадени с грижа за успеха на Вашия екип и финансовото здраве на бизнеса Ви.

Catalyst Виетнам e част от глобалната мрежа на Catalyst и предоставя гарантираните от Catalyst Global качество, високи стандарти, отлични продукти и богат опит в организирането и реализацията на тиймбилдинг програми и корпоративни събития.

Ние сме в тясно сътрудничество с делегатите на местни и входящи събития. Създаваме за тях интерактивни програми, прекрасен пример за които е Go Team – приложение на Catalyst Global за невероятно състезание в търсене на съкровища. Go Team е идеално решение за корпоративната Ви група със своите забавни, сплотяващи екипа дейности, по време на които опознавате топ дестинации във Виетнам, като Хуе, Хой Ан, Сапа, Заливът Ха Лонг, Ханой, Бен Тре and Хо Ши Мин Сити.

Нашите всеотдайни и опитни професионалисти с готовност ще създадат най-подходящата за Вашия екип програма, насочена според предпочитанията Ви към корпоративна социална отговорност, подобряване на процесите, развитие и задържане на персонала, управление на промяната, нетуъркинг, стратегическо планиране, комуникация или управление на взаимоотношенията с клиенти.

Свържете се с Catalyst Виетнам още сега и ще получите тиймбилдинг програма, специално разработена за Вашия екип.