Свържете се с нас
Catalyst Team Building Israel

Challenge Group

Регион: Израел

Контакти: Assaf & Liron Yacoby

www.catalystteambuilding.co.il

Challenge Group е израелска компания за тиймбилдинг и обучения със седалище в Тел Авив, която организира забавни и мотивиращи тиймбилдинг дейности в цялата страна.

Challenge Group се гордее с умението да предоставя отлични тиймбилдинг преживявания, които намират конкретни решения и постигат желаните от клиентите цели. Екипът от отдадени професионалисти е експерт в създаването на забавни, изключителни тиймбилдинг програми чрез иновации и креативност, в които ключова роля играят смехът и забавлението.

Основана преди 10 години, първоначално като компания за обучения на открито, днес Challenge Group е добре позната в Израел с организацията на големи корпоративни събития за групи с повече от 5000 човека! С опит в бизнес консултирането, компанията е експерт в намирането на ефективни тренинг и тиймбилдинг решения, благодарение на които се постига трайна промяна както в малки, така и в големи фирми.

Challenge Group предлага впечатляващото портфолио от професионални тиймбилдинг продукти на Catalyst в Израел и, като част от тяхната глобална мрежа, предоставя гарантираните от Catalyst Global качество, богат опит, доказан професионализъм и високи стандарти на реализация.