Свържете се с нас
catalyst team building brazil

Conquistar

Регион: Бразилия

Контакти: Luis Zanin

www.catalystteambuilding.com.br

Conquistar е тиймбилдинг компания с опит и авторитет и изключителен представител на Catalyst за Бразилия. От 1999 г. насам Conquistar е обучила около 40 000 човека от най-различни сфери, като финанси, автомобили, логистика, индустрия и фармация. Много от нашите събития са били за големи местни и чуждестранни корпорации и са включвали програми на английски, испански и немски език.

Conquistar развива потенциала на служителите, създавайки благоприятна среда, в която екипите и отделните личности придобиват умения и нагласи, приложими в реални ситуации от работното ежедневие. Нашите програми могат да се приспособят към желанията на клиента и да варират от офроуд предизвикателства до джаз събития. Задайте ни тема и ние ще я развием, а освен това ще Ви помогнем и с допълнителната организация по настаняване, храна, транспорт.

Нашите тиймбилдинг активности са ясни и целенасочени. Решенията ни са семпли и гъвкави, подходящи за различен профил, местоположение, тема и дневен ред. Работим заедно с Вас, за да отговорим най-точно на специфичните Ви изисквания. И нещо повече, притежаваме необходимата академична подготовка, за да постигнем истински задълбочено обучение.

Conquistar се състои от специалисти от различни дисциплини. Екипът ни от координатори и ментори включва професионалисти от редица области. Ние сме готови да посрещнем многобройните предизвикателства на постоянно променящата се работна среда.