Свържете се с нас
counselage catalyst nepal

Counselage

Регион: Непал

Контакти: Ichhya Malla, Anwesh KC

www.catalystteambuilding.np

Основана през 2012 г., Counselage е водеща непалска компания за обучения и ексклузивен лицензиант на Catalyst в Непал.

Ние в Counselage вярваме, че доволен е този клиент, който жъне успехи. Стремежът ни е да подпомагаме местни и международни компании да постигат целите си чрез постоянно стратегическо фирмено развитие. Предлагаме персонализирани решения за организационно развитие на компании в цялата страна. Обучителните ни програми се водят от опитни треньори, които прилагат холистичен подход за усъвършенстване на ума, тялото и духа. Нашите активности за развитие на екипа и утвърждаване на ценности са специално създадени така, че да предизвикват промяна в организациите чрез подобряване уменията на служителите.

Нашата мисия е да насърчаваме и развиваме индивидуалните таланти и да изграждаме световно признати професионалисти. Осигуряваме програми за служители и студенти от различни учебни институции в Непал, предоставяйки достъп до отлични педагози и най-модерните образователни технологии.

Ние в Counselage не спираме да се стремим към все по-добро клиентско обслужване. Партньорството ни с Catalyst има огромен принос към нашите тиймбилдинг активности. Убедихме се в невероятните ползи на ученето чрез преживяване и го превърнахме в ключов елемент на всички свои тренировъчни събития.