Свържете се с нас
catalyst team building india

d'frens

Регион: Индия

Контакти: Oscar D'Silva , Sachid Tharayil

www.catalystteambuilding.in

d’frens Consulting е изключителен лицензиант на Catalyst за Индия. С офиси и ключов персонал в Бангалор, Мумбай, Делхи и Гоа, компанията организира огромно разнообразие от иновативни тиймбилдинг събития в цялата страна и е вече призната за лидер в този тепърва развиващ се и динамичен пазар.

d’frens предоставя най-висококачествените услуги в областта на тиймбилдинга. Със своя богат консултантски опит, сътрудниците ѝ са признати за експерти по ангажираност на служителите и вътрешна комуникация от най-утвърдените индийски организации.

d’frens се фокусира върху изискванията на всеки клиент и оценката на потребностите във всички екипни дейности. Индивидуалният подход, планирането и качествената реализация правят всяка програма уникална, незабравима и идеална за конкретната компания. Благодарение на ефективния екип за подкрепа и логистика на d’frens, следващото Ви събитие може да е на практика във всяка точка на Индия, като успехът, стопроцентовата отдаденост и невероятното изживяване са гарантирани всеки път.